Ιστορικό εταιρείας

Η επιχείρηση ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2000 από τον Δημήτρη Βασιλόπουλο Γεωπόνο – Γεωργικό Μηχανικό Msc Γ.Π.Α. και αποτέλεσε ένα από τα πρώτα , αν όχι το πρώτο εξιδεικευμένο γραφείο αμιγώς γεωργικών μελετών στη Χώρα μας.

Το αντικείμενό της ήταν η παροχή υπηρεσιών ποιότητας στους αγρότες φυτικής ή ζωικής κατεύθυνσης , και αφορούσε κυρίως στην σύνταξη καλλιεργητικών σχεδίων για τις ανάγκες των προγραμμάτων της εξισωτικής αποζημίωσης και της Βιολογικής Γεωργίας – Κτηνοτροφίας , στην σύνταξη φακέλων υποψηφιότητας για την ένταξη των υποψήφιων στα προγράμματα των Νέων Αγροτών και της πρόωρης συνταξιοδότησης αγροτών , στην εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών για την ένταξη των αγροτών – επενδυτών σε καθεστώτα ενίσχυσης στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις και στην εκπόνηση διαχειριστικών σχεδίων για την διαχείριση βοσκοτόπων σε Δήμους της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στη συνέχεια και συγχρόνως με τα παραπάνω αντικείμενα η επιχείρηση αναπτύχθηκε στον τομέα της ένταξης , διαχείρισης και παρακολούθησης αναπτυξιακών προγραμμάτων συγχρηματοδοτούμενων από κοινοτικούς και εθνικούς πόρους . Εντάχθηκαν και υλοποιήθηκαν μεγάλο πλήθος από συγχρηματοδοτούμενα επενδυτικά σχέδια στον κλάδο των τροφίμων , των κατασκευών του τουρισμού του εμπορίου της καινοτομίας κ.α.

Παράλληλα τα στελέχη που εργάστηκαν στην επιχείρηση παρακολούθησαν σεμινάρια κατάρτισης στον τομέα της διασφάλισης της ποιότητας και 3 από αυτά πιστοποιήθηκαν από το έτος 2001 ως εξωτερικοί επιθεωρητές στο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9000/2000 σύστημα με το οποίο η επιχείρηση πιστοποιήθηκε για την παροχή υπηρεσιών ποιότητας. Η επιχείρηση υποστήριξε μεγάλο αριθμό εταιρειών κυρίως στον τομέα των τροφίμων προκειμένου να συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις συστημάτων διασφάλισης ποιότητας.

Σήμερα η επιχείρηση παρουσιάζει συνεχή ανοδική πορεία διερύνοντας το πεδίο των δραστηριοτήτων της παρέχοντας υπηρεσίες ποιότητας στον τομέα της εξατομικευμένης πληροφόρησης των πελατών της μέσα από ένα συνδρομητικό club εξειδικευμένης ενημέρωσης , στον τομέα της οργάνωσης και διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων - ομάδων παραγωγών και στον τομέα της πιστοποίησης ποιότητας των διαδικασιών παραγωγής.

Ναύπλιο

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  27520 29727
  27520 29728
 6948729691
 Παραλιακή οδός Ναυπλίου-Νέας Κίου-21100 Ναύπλιο

   

Νεμέα

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 27460 20000
 27460 20000
 6944338266
Παπακωνσταντίνου 81 Β - 20500 Νεμέα